	Monday	Monday	Tuesday	Tuesday	Wednesday	Wednesday	Thursday	Thursday	Friday	Friday	Saturday	Saturday
10am		Mommy & Me Melissa Ages 6mos- 2.5yrs (45 min)		Mommy & Me Melissa Ages 6mos- 2.5yrs (45 min)			5pm Company Jazz (RS) Sarah (45 min)		10am Acro/Tumbling Ages 2.5-4 Melissa (45 min)	Saturday Child Yoga Paige 9:15am	9:15am <u>Acro/</u> <u>Tumbling</u> Ages 2.5-4 Melissa (45 min)	Pre-Kinder (45 min.) Ages 3 &4 Allie
11am		Acro/Tumbling Ages 2.5-4 Melissa (45 min)					5:45pm <u>Jazz</u> <u>Technique</u> Sarah 1.5 hrs. Level 2/3		PreKinder Melissa (45 min.) Ages 3 & 4		10am Acro/ Tumbling Ages 2.5-4 Melissa (45 min)	9:45am <u>Ballet/Tap</u> Ages 5-7 Level 2 Allie
				12:15pm <u>PreKinder</u> Melissa (45 min.) Ages 3 & 4			Powerbarre 7:15pm & 8:15pm	3:15pm <u>PreKinder</u> (45 min.) Ages 3 & 4 Allie			10:45am Acro/ Tumbling Ages 5-7 Melissa	11am Jazz/Tap Ages 8-11 Allie
4:00pm	Acro/ Tumbling Ages 4-6 Melissa (45 min)	4:30pm <u>Ballet/Tap</u> Ages 5-7 Level 1/2	Allie Ages 5-7 Level 1/2	Acro Ages 7-11 Melissa	4pm <u>Ballet/Tap</u> Ages 5-7 Level 2/3 Melissa	4:15pm Tap 1/2 Sara Ages 9-14 (45 min)	4:00pm Hip Hop Ages 5-7 Allie (30 min)	Jazz Ages 8-11 Melissa Level 2/3 (45 min)	4:15pm Ballet/Tap Ages 5-7 Allie	4:30pm Ballet/Tap Ages 8-11 (45 min of each) Kiera/Sara	11:45pm <u>Acro/</u> <u>Tumbling</u> Ages 8-12 Melissa	12pm Hip Hop Ages 6-9 Allie
5:00pm	4:45pm Rising Star Acro Co. Melissa (45 min)	4:00pm <u>Combo</u> <u>Ballet/Tap/Jazz</u> <u>Level 2</u> Jenna Ages 7-10 (1 1/2 hr)	Future Star Choreo (45 min.) Allie/Kim	Shooting Star Co. Jazz Choreo Melissa (45 min)		Acro/ Tumbling Ages 7-10 Melissa	4:30pm Ballet/Tap/ Jazz Ages 5-7 Allie Level 2/3 (1 hr 15min)	Tap Ages 8-11 Level 2/3 Kim (45 min)	5:15pm <u>Hip hop</u> Ages 5-7 Allie (45 min)	(1.5 hours)	12:45-2pm <u>Acro/</u> <u>Tumbling</u> Melissa Level 4	1pm Lyrical Ages 8-11 Kiera (must have 1 yr. ballet or jazz
5:30pm	5:30pm Acro/Tumble Ages 9-14 Melissa Level 4	5:45-7:15pm Jazz Technique Jenna Ages 10-15 Level 2/3	5:45pm Acro/ Tumbling Melissa Level 2/3	5:45pm Ballet Level 2 Jade (45 min)	Jazz Jenna Ages 8-11 Level 1/2		5:45pm Rising star Tap Sara (45 min)	5:45 pm Hip Hop Ages 8-11 Level 2 Allie (45 min)			Musical Theater 12pm Ages 8-15 Bridget	& enrolled in ballet class)
6:00pm			6:45pm Ballet Level 2/3 Jade Ages 10-15	6:45pm Acro/ Tumbling Melissa Level 2/3	6:30pm Jazz Jenna Ages 11-14 Level 2/3	Hip Hop Ages 8-11 Rob	6:30pm Tap Tech Kim 45 min	6:30pm	6pm Tap Sara Ages 10-15	6pm Hip Hop Allie Ages 8-11	audition only	
7:00pm	7:15pm Company Jazz (RAS) Sarah (45 min)	6:45pm Jazz Technique Sarah/Jenna Ages 13-17 Level 4	7:45pm Ballet Level 3 Jade Ages 10-15	7:45pm Int/Adv Ballet Stephanie	7:30 Company Lyrical 2 Jenna (45 min)	Hip Hop Ages 11-14 Rob	7:15pm All Star Tap Kim (45 min)	7:15pm Rising All Star Tap Sara (45 min)	Hip Hop Ages 10-15 Allie	Ballet 2 Ages 10-15 Jade	of the studer determined l and the artis Schedule is change.	y the teacher ic director.
8:00pm	Company Lyrical 1 Jenna (45 min)	Company Jazz (AS) Sarah (45 min	8:45pm Pre-Pointe Jade (30 min)	8:45pm Pointe Stephanie (30 min)	8:15pm Company Contemporar Rob (45 min)		8-9:15pm All Star Co Hip Hop Shar	8pm <u>Rising Star</u> <u>Co. Hip Hop</u> Allie			NEW STUDIO 4 N. WILLIAMS	